2 1/4 ' x 200'' повторно отпечатване термочувствителна хартия поименно за Pos машина

Предимства какви предимства имате? 1. сме манифактура, това означава, ние има способността да извършва продукции график за точен доставка. 2. сме напреднали и модерни производствени линии и подкрепящи услуги. 3. за всеки ред stict проверката ще бъде camed, QC катедрата преди...

Информация за продукта

大型现金纸的规格.png

彩色现金纸.png


现金纸的包装.png


Предимства

Какви предимства имате?

1. сме манифактура, това означава, ние има способността да извършва продукции график за точен доставка.

2. сме напреднали и модерни производствени линии и подкрепящи услуги.

3. за всеки ред stict проверката ще бъде camed, отдел QC преди доставката, качеството на легло ще бъдат избегнати в рамките на вратата.

4. имаме износ корабоплаване отдел и спедитор, това означава, че можем да обещаем по-бърза доставка и стоките добре защитени.

5.Certificates SGS тестване доклади и повече и ISO9001, добре гаранция производственият процес в добро поръчки и продукти с високо качество.

6. бързо отговор, нашият екип ще отговори вашите искания в рамките на 8 работни часа.

7. подробни снимки на всеки процес, за да направи клиентът се чувстват в безопасност.ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

FAQ .pngАко имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен, безплатни мостри ще бъдат изпратени за вашата оценка! Аз гледам напред за вашия вид и бърз отговор!

Skype/WhatsAPP: + 86 15914143940

Annie@szlxf.net

支付银行.png

Обща информация за поръчката Ние имаме опит в обслужването на пазара в САЩ, Европейския пазар и Африка пазар. Моля, имайте предвид, че нашите времето за производство зависи от конкретни артикули и количествата на артикули. Нашият успех се основава на нашето разбиране на изискванията и характера на рекламни и маркетингови срокове. Това е whywe винаги да гарантират, че всяка поръчка е доставен навреме.

Запитване